Αρχική » Ποια γυναικεία παλτό θα φορεθούν πολύ το 2021
08/10/2020    Ποια γυναικεία παλτό θα φορεθούν πολύ το 2021

Ποια γυναικεία παλτό θα φορεθούν πολύ το 2021

Η μόδα σε ένα χειμερινό outfit ξεκινάει από τα γυναικεία παλτό! Είναι το πρώτο που θα προσέξει ο άλλος στο ντύσιμο σου, μιας και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός σου. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να το αφήσεις σε δεύτερη μοίρα και να εστιάσεις μόνο στα ρούχα που θα φορέσεις από μέσα.

Ευτυχώς, εν έτει 2020-2021 η μόδα έχει ανθίσει και έχουμε πολλές επιλογές διαφορετικού στιλ που μπορούμε να κάνουμε σε χειμερινά πανωφόρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να ενημερωθείς για τα νέα trends στα γυναικεία παλτό και jackets και να αποφασίσεις ποια από αυτά θα ολοκληρώσουν την γκαρνταρόμπα σου για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2021!

 

Οι νέες τάσεις της μόδας στα γυναικεία παλτό και μπουφάν για το Χειμώνα 2021

Ογκώδη Oversized γυναικεία παλτό

oversized γυναικεία παλτό 2021

Τα oversized παλτό είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια. Είναι η ιδανική επιλογή για τους πιο κρύους μήνες, καθώς προσφέρουν απίστευτη ζεστασιά και ταυτόχρονα ένα μοναδικό στιλ. Για τον φετινό χειμώνα, ο οίκος Versace μας πρότεινε τα πιο ογκώδη παλτό με βάτες, κάποια από τα οποία είναι μια νέα εκδοχή της καμπαρντίνας.

Παλτό που αγκαλιάζουν το σώμα

τάσεις μόδας στα γυναικεία παλτό

Σε αντίθεση με το προηγούμενο trend δεν είναι στη μόδα μόνο τα φαρδιά παλτό, αλλά και τα μακριά που αγκαλιάζουν το σώμα δίνοντας την ψευδαίσθηση ενός φορέματος. Οι οίκοι μόδας Chanel και Marc Jacobs ήταν οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές της συγκεκριμένης τάσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα φορεθεί πολύ!

Faux γούνινα παλτό

γούνινα γυναικεία παλτό 2021

Οι περισσότεροι σχεδιαστές έχουν ευαισθητοποιηθεί αρκετά σε σχέση με την προστασία των ζώων και έτσι δημιουργούν γούνινα παλτό από τεχνητή γούνα. Η Prada και η Miu Miu μας παρουσίασαν τόσο μακριά όσο και κοντά παλτό. Το κοινό χαρακτηριστικό που είχαν όμως όλες τους οι προτάσεις ήταν οι έντονες βάτες.

Μοντέρνες γυναικείες καμπαρντίνες

μοντέρνες γυναικείες καμπαρντίνες τάσεις μόδας

Οι καμπαρντίνες μπήκαν και πάλι στην ζωή μας πέρυσι. Λατρέψαμε το μήκος και τις καθαρές τους γραμμές, αλλά φέτος είδαμε μερικές πιο μοντέρνες προτάσεις. Η Burberry χρησιμοποίησε το print που είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας για την εσωτερική επένδυση τους, ενώ άλλες εταιρείες έπαιξαν με τα patch και τις διχρωμίες, αλλά και την αντικατάσταση των ζωνών από κορδέλα.

Γυναικείες Κάπες

χειμερινό γυναικείο ντύσιμο κάπα

Οι κάπες είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Φθινόπωρο. Μπορείς να τις βρεις με μακριά μανίκια, δηλαδή πιο μακρύ κόψιμο στα χέρια, αλλά και με άνοιγμα στους αγκώνες. Ειδικά οι δεύτερες δημιουργούν ένα πολύ όμορφο layering φορώντας από μέσα μια εφαρμοστή μπλούζα.

Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και φινετσάτα κομμάτια κυκλοφόρησαν από την Givenchy, τον Michael Kors, την Burberry και τον Marc Jacobs και σίγουρα θα κάνουν πάταγο.

Γυναικεία σακάκια και παλτό με ψηλό γιακά

γυναικεία jackets ψηλό γιακά

Η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τα φαρδιά παλτό και αυτό μας το απέδειξε η πρόταση της Victoria Beckham. Έχουν την ιδιότητα να κάνουν πιο μυστηριώδη την εμφάνιση μας, κάνοντας τους γύρω μας να αναρωτιούνται τι κρύβεται από κάτω, ενώ ταυτόχρονα κρατούν ζεστό το λαιμό μας.

Γυναικεία πόντσο

γυναικεία πανωφόρια μόδα φθινόπωρο χειμώνας 2021

Τα πόντσο είναι μια ακόμη τάση από το παρελθόν που έκανε και πάλι την εμφάνιση της στις πασαρέλες. Δημιουργούν μια πιο αέρινη εμφάνιση και δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις κάπες. Η μονοχρωμία τα κάνει ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά τα βλέμματα όλα τα έκλεψε η πρόταση της Etro που είχε έναν αφρικάνικο αέρα. Για να προσθέσεις λίγη θηλυκότητα μπορείς να βάλεις μια ζώνη στη μέση σου.

Μακριά καπιτονέ παλτό

καπιτονέ γυναικεία παλτό και μπουφάν

Και μόνο που τα βλέπεις νιώθεις την ζεστασιά του κρεβατιού σου. Είναι σαν να λες βγήκα αλλά θα προτιμούσα την ζεστασιά του σπιτιού μου. Μπορείς να βρεις κομμάτια από γυαλιστερό καπιτονέ ύφασμα, αλλά και βελούδινο για ένα επίσημο βραδινό ντύσιμο.

Και ενώ οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας δημιούργησαν καπιτονέ παλτό σε σκούρες αποχρώσεις, οι Alexander McQueen και Balenciaga τα έκαναν λίγο πιο νεανικά με τα ροζ παλτό.

Γυναικεία δερμάτινα μπουφάν και σακάκια

γυναικείο δερμάτινο σακάκι μπουφάν 2021

Τα δερμάτινα ρούχα είναι και πάλι στα trends στο γυναικείο ντύσιμο για το Χειμώνα 2021. Τα λατρέψαμε και έχουν γίνει από τα ρούχα που δεν λείπουν από την ντουλάπα μας. Ειδικά τα δερμάτινα μπουφάν μπορούν να ολοκληρώσουν με εξαιρετικό τρόπο ένα γυναικείο χειμερινό outfit, είτε για street style look είτε για βραδινό ντύσιμο.

Πλεκτές γυναικείες ζακέτες

πλεκτές γυναικείες ζακέτες φθινόπωρο 2020

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ζακέτες από τα χειμερινά trends στο γυναικείο ντύσιμο. Περισσότερο από όλες θα φορεθούν οι πλεκτές ζακέτες αυτό το Φθινόπωρο. Με μια βόλτα στα μαγαζιά ήδη θα δεις κοντές πλεκτές ζακέτες με κουμπιά, αλλά και μακριές φαρδιές μονόχρωμες και με patchwork.

Πηγή:www.ediva.gr