Αρχική » Ποια γυναικεία ρούχα θα φορεθούν το Χειμώνα 2021-2022
22/09/2021    Ποια γυναικεία ρούχα θα φορεθούν το Χειμώνα 2021-2022

Ποια γυναικεία ρούχα θα φορεθούν το Χειμώνα 2021-2022

Μπορεί ο χειμώνας να σου φαίνεται μακριά αλλά είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις! Έτσι, ήδη έχουμε μια καλή εικόνα για το ποια ρούχα θα φορεθούν το χειμώνα του 2021-2022. Αν λοιπόν ανυπομονείς να δεις τι θα φοράς όλο το φετινό χειμώνα για να δείχνεις στιλάτη τότε αρκεί να διαβάσεις παρακάτω!

Η μόδα του φετινού χειμώνα φαίνεται να συνδυάζει άνεση με πιο φαντεζί κομμάτια, φτιάχνοντας μια ετερόκλιτη αλλά ενδιαφέρουσα γκαρνταρόμπα. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα χειμώνα με στιλιστικό ενδιαφέρον! Ανακάλυψε λοιπόν ποια γυναικεία ρούχα θα φορεθούν το Χειμώνα 2021-2022!

Τι θα φορεθεί φέτος το χειμώνα!

Πολύχρωμα ρούχα

Το φετινό χειμώνα ξέχνα την κυριαρχία των σκούρων, μουντών ρούχων που συνήθως φοράς και ανάμειξε τα με ζωντανά και έντονα χρώματα. Μπορεί αρχικά να σκεφτείς ότι τα έντονα χρώματα είναι εκτός εποχής αλλά στην πραγματικότητα θα αποτελέσουν μεγάλη τάση της μόδας! Φόρεσε χρώματα όπως το μπλε ηλεκτρίκ, το φουξ και το κόκκινο και σε καμία περίπτωση μην παραλείψεις το ρομαντικό λιλά που θα παίξει πολύ φέτος.

Puffer πανωφόρια

Τα φουσκωτά puffer πανωφόρια εκτός από το να σε κρατάνε ζεστή φέτος το χειμώνα θα σε κάνουν να δείχνεις και πολύ στιλάτη! Τόσο τα κοντά φουσκωτά μπουφάν όσο και τα πιο μακριά που φτάνουν ακόμα και μέχρι τη γάμπα αποτελούν μια στιλάτη επιλογή! Εμπλούτισε λοιπόν τη ντουλάπα σου με ένα puffer jacket που θα είναι ότι πρέπει για τις casual βόλτες σου ακόμα και τις πιο κρύες μέρες!

Σκούρα και φαρδιά denim ρούχα

Φυσικά τα denim ρούχα δε θα μπορούσαν να λείπουν το χειμώνα του 2022! Αυτό που ανανεώνεται είναι το στυλ τους! Έτσι, φέτος το χειμώνα προτίμησε σκουρόχρωμα jean κομμάτια και πιο χαλαρά στην εφαρμογή τους. Με  άλλα λόγια, τα skinny jeans θα χάσουν έδαφος από τις άνετες τζιν παντελόνες, τα baggy jeans και τις χαλαρες ζιπ κιλότ που δε θα βαρεθείς να φοράς!

Faux γούνες

Η γούνα είναι ένα στιλάτο και ζεστό πανωφόρι, ιδανικό ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Φυσικά μιλάμε πάντα για τις faux γούνες, οι οποίες θα φορεθούν πολύ φέτος. Άσε που είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που θα μείνει στη ντουλάπα σου για χρόνια!

Μίνι φούστες και φορέματα

Μπορεί το χειμώνα το μίντι και το μάξι μήκος σε φούστες και φορέματα να είναι πιο σύνηθες αλλά φέτος τόλμησε να εντάξεις πιο πολλά μίνι κομμάτια στις εμφανίσεις σου. Για να μην κρυώνουν τα πόδια σου μπορείς να συνδυάσεις τα μίνι ρούχα σου με ψηλές μπότες και με ζεστά καλσόν. Μπορείς ακόμα να εξισορροπήσεις το look με ένα πουλόβερ πάνω από τη μίνι φούστα σου!

Πλεκτά φορέματα, φούστες και σετ

Δεν είναι νέο ότι το πλεκτό αποτελεί το ύφασμα του χειμώνα! Εξάλλου, το χειμώνα του 2022 θα τα φοράς συνέχεια! Πλεκτά σετάκια, πλεκτά φορέματα και φυσικά πλεκτά πουλόβερ δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου! Έτσι, θα παραμένεις ζεστή, άνετη αλλά και μέσα στη μόδα όλες τις ώρες!                                        

Πηγή:ediva.gr